Wij helpen je met...

elektriciteit
algemene elektriciteitswerken - elektricien
smart homes
home automation
domotica
verlichting
verlichting
audio & video
audio & video
bewaking
camera- &
alarmsystemen
toegang
videofoon parlefoon
Show More

Algemene elektriciteitswerken

Al bijna 30 jaar kan je bij de specialisten van iHOUSE terecht voor diverse elektriciteitswerken.  In 1989 startte Willy Geerts met een bescheiden eenmanszaak. Dankzij zijn oog voor detail en kwaliteit bouwde hij zijn bedrijf uit tot een bloeiend elektriciteitsbedrijf waar, naast zijn vrouw Chris en zoon Jan (ondertussen zaakvoerder), ook verschillende medewerkers aan de slag gingen.

Voor grondige, degelijke en betrouwbare elektriciteitswerken ben je bij ons dus aan het goede adres.

Home automation & domotica

Jou klinken de woorden home automation en domotica misschien nogal groots in de oren, maar eigenlijk is deze technologie de laatste jaren erg eenvoudig en betaalbaar geworden. Onder home automation vallen een groot aantal diensten die het comfort, de flexibiliteit, de veiligheid, de energievriendelijkheid,… van uw woning of bedrijf kunnen verbeteren.

Enkele voorbeelden:

 • de verwarming op een vast tijdstip of vanop locatie aanzetten om van een aangename temperatuur te genieten als je thuiskomt of uit bed stapt.

 • alle lichten tegelijkertijd in- (paniekfunctie) of uitschakelen (alles-uit-functie) met één druk op de knop

 • verlichting dimmen en LED-kleuren mengen naar je persoonlijke smaak

 • automatisch gordijnen sluiten en buitenverlichting aanzetten wanneer het donker wordt

 • de ideale ruimteverlichting (sfeer) voor uw activiteiten (dineren, tv-kijken, werken,…) instellen

 • vanop afstand naar bewakingsbeelden kijken en de lichten bedienen zodat je nooit meer ongerust moet zijn

 • ventilators gedurende een bepaalde tijd laten draaien wanneer het licht aan gaat

 • diverse toestellen bedienen via je smartphone, touch screen of tablet

 

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, maar wil je toch eerst eens met je eigen ogen zien hoe dit alles in zijn werk gaat? Bezoek dan onze showroom. We nemen er rustig de tijd om je project, behoeften en budget onder de loep nemen.

Wij bouwden de voorbije jaren heel wat ervaring op met diverse merken. Onze leveranciers richten zich op uiteenlopende doelpublieken, behoeften en budgetten. Wij kunnen dus zeker iets op uw maat voorstellen.

Verlichting

Een prachtig plan, vlekkeloze afwerking, creatieve inrichting,… kunnen van je nieuwbouw of renovatie een prachtig project maken. Maar zonder de optimale verlichting haal je zelden het onderste uit de kan. Ga daarom nooit een praatje met een verlichtingsadviseur uit de weg en laat een lichtplan opmaken. Originele en functionele verlichting is één van onze stokpaardjes. We denken daarom graag (creatief) met je mee.

Audio & video

Als fervente muziek- en filmliefhebbers weten wij als niemand anders hoe je beeld en geluid doorheen je hele huis kan aansturen en hier optimaal van kan genieten. Een home cinema installeren, muziek bedienbaar maken met je gsm, of gewoon meerdere vervelende afstandsbedieningen vervangen door één handig toestel,… We kunnen hier zo ver in gaan als je wil. Eén ding staat vast: Van deze verwennerijen zal je nooit spijt hebben.

Camera- & alarmsystemen

Eenvoud en betrouwbaarheid, deze kernwaarden staan centraal bij de selectie van onze bewakingssystemen.  Je kan kiezen voor een basic installatie. Maar we zouden iHOUSE niet zijn als we ook op vlak van inbraakbeveiliging geen technologische hoogstandjes zouden kunnen bieden.

 • Even controleren wat er thuis of op je bedrijf gebeurt? Bekijk de beelden van bewakingscamera's eenvoudig op je smartphone.

 • Alarm vergeten in te schakelen? Geen probleem, dat kan ook wanneer je onderweg bent.

 • De omgeving rond je bedrijf of huis constant in het oog houden? Toon videofeeds van al je camera's tegelijkertijd op een mooi ingewerkte touchscreen.

 • Hond of kat in de woonkamer? Geen probleem met onze huisdiervriendelijke bewegingsmelders.

Al onze bewakingssystemen lopen volledig zonder abonnement.

Uiteraard zijn wij een erkende beveiligingsfirma (Willy Geerts bv -  Erkenningsnummer 20.0987.73). Via regelmatige opleidingen blijven we constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Video- & parlofonie

In een tijdperk van smartphones en touchscreens verdwijnt de klassieke deurbel steeds meer van het toneel. Eigenlijk moet je zelfs niet meer opstaan om iemand binnen te laten. Je kan kiezen wat er gebeurt wanneer er wordt aangebeld. Laat een deuntje naar keuze weerklinken op je smartphone, touchscreen, tablet, televisie,… en zie meteen wie er voor de deur staat.

 

Ben je even weg geweest, bekijk dan eenvoudig alle filmpjes van de personen die langskwamen tijdens je afwezigheid.

 

Je kan je video- of parlofoon zelfs met je telefoon verbinden. Zo moet je bijvoorbeeld niet per sé zitten wachten op leveringen. Wanneer de koerier aanbelt, rinkelt je telefoon, kan je met hem/haar praten en eventjes de poort openen. Toch niet gerust? Check dan via de camerabeelden of alles correct verloopt.  De mogelijkheden zijn eindeloos.

Please reload