Vergeet je jaarlijkse alarmonderhoud niet!

08/01/2020

 

Heb jij je afspraak al ingepland?

Wanneer je een alarminstallatie hebt, ben je wettelijk verplicht om deze jaarlijks te laten controleren. Bovendien helpt een jaarlijks onderhoud je niet alleen om boetes of verzekeringsproblemen te vermijden. Met een goed functionerende installatie voorkom je valse alarmen, bespaar je op herstellingskosten en kan je uiteraard met een gerust hart in slaap vallen of je huis buiten stappen.

 

Omdat wij over de nodige knowhow en erkenningen beschikken, kunnen wij dit onderhoud optimaal voor je uitvoeren. We bekijken dan of je alarmsysteem nog optimaal functioneert en voldoet aan de actuele voorschriften. Na afloop bezorgen we je een attest waarmee je het correcte onderhoud van je installatie kan bewijzen.

 

Je kan van ons trouwens elk jaar tijdig een seintje verwachten om de controle in te plannen, en dit zonder dat u een onderhoudscontract moet afsluiten.

 

Kostprijs

Door ons geïnstalleerde alarmen onderhouden wij voor een bedrag van 130 euro (excl. btw en gebruikte materialen). Werd je systeem door een andere firma geplaatst, dan bekijken we samen eerst graag de mogelijkheden.

 

Meer informatie of contact: info@ihouse.be of 014 55 20 19

 

ACTIE: voordelige alarmupgrade incl. gratis jaarlijks nazicht. Klik hier voor meer informatie. 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Delen op Google+
Please reload

Please reload

Andere berichten