Met de juiste tuinverlichting...

28/05/2020

Maak je van jouw tuin een echt pareltje! 

 

Door de quarantainemaatregelen brengen we allemaal wat meer tijd thuis door. Maar het goede weer maakt het ons moeilijk om echt binnen te blijven. De tuin in dan maar! En het ziet ernaar uit dat we daar ook onze zomervakantie zullen doorbrengen. Reden genoeg dus om met de juiste tuinverlichting net dat beetje meer sfeer te creëren in jouw groene bubble. 

 

 Sfeervolle tuinverlichting

 

Geslaagde tuinverliching staat of valt met inzicht in jouw tuin. Ook wat inventieve creativiteit is onmisbaar. Bij iHOUSE beschikken we over een ruim gamma van verlichtingsmogelijkheden en de ervaring om tuinverlichting te installeren die past in de stijl en sfeer van jouw groene oase. 

 

Bovendien kunnen we ervoor zorgen dat jouw tuinverlichting aangesloten wordt op je domoticasysteem. Zo kan je waar je maar wilt je tuinverlichting bedienen. 

 

Je toepassingen slim bedienen

 

Beschik je niet nog niet over een domoticasysteem? Bij iHOUSE kunnen we op een budgetvriendelijke manier jouw buitentoepassingen aanstuurbaar maken via een webapplicatie. 

 

Met de MiniControl kan je niet alleen je verlichting, maar ook zwembad, poorten en besproeiingssystemen makkelijke bedienen. 

 

De applicatie is toegankelijk van op je gsm, tablet en laptop of computer.

 

Interesse? Neem contact met ons op! Of kom langs in onze showroom...

 

iHOUSE

 

Provinciebaan 68; 2470 Retie

T: 014 55 20 19

info@iHOUSE.be

www.iHOUSE.be

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Delen op Google+
Please reload

Please reload

Andere berichten