Skip to main content

Alles wordt als maar duurder. Gelukkig worden de prijzen voor zonnepanelen vanaf 1 april een beetje gunstiger. Dankzij de beslissing van de federale regering verlaagt het btw-tarief naar 6 procent voor de aankoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Nu is dus hét moment om deze aan te schaffen en te laten installeren.

VOOR WIE?

Voor woningen ouder dan 10 jaar bestaat deze maatregel al. Maar ook voor woningen jonger dan 10 jaar komt het verlaagd tarief eraan. Deze woningen kunnen van die 6% genieten van 1 april tot 31 december 2023. Onder deze jonge woningen horen ook nieuwbouwwoningen en heropgebouwde woningen.

ONZE HULP?

De stap zetten naar de energietransitie kan voor vele mensen het allerlaatste van hun zorgen zijn. Dat hebben we nu eenmaal te danken aan de prijzenstorm waar we ons middenin bevinden momenteel. Maar het gebruik van zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers is dé manier om je energiefactuur te doen verlagen. Het team van iHOUSE kan je hierbij helpen. Wij installeren jouw zonnepanelen zodat jij je energiefactuur structureel kan zien dalen.

Interesse in onze expertise? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 014 55 20 19 of info@iHOUSE.be.