Elektriciteit

Oog voor detail en kwaliteit

Al meer dan 30 jaar zijn de specialisten van iHOUSE gepassioneerd door elektriciteitswerken. Door hun oog voor detail en het gebruik van echte kwaliteitsmaterialen, groeide iHOUSE uit tot een bloeiend bedrijf dat inspringt waar nodig of de volledige elektrische ontwikkeling van jouw project voor z'n rekening neemt. Daarnaast gaat iHOUSE mee met z'n tijd: waar we kunnen installeren we graag automatische processen die het comfort, de flexibiliteit, de veiligheid, de energie vriendelijkheid, ... van jouw woning of bedrijf kunnen vergroten.

Verlichting

Één van onze stokpaardjes

Een goede indeling, vlekkeloze afwerking en creatieve inrichting kunnen van jouw nieuwbouw of renovatie een prachtig project maken. Maar zonder de optimale verlichting laat je heel wat potentieel liggen om het plaatje af te werken. Denk daarom eens na over hoe verlichting de sfeer van jouw project kan versterken en overweeg een gesprek met een van onze verlichtingsadviseurs. Originele en functionele verlichting is één van onze stokpaardjes. We denken daarom graag (creatief) met jou mee. Onze gezamenlijke ideeën gieten we in een uitgekiend lichtplan voor jouw huis of bedrijf, met aandacht voor aansluitende buitenverlichting.

Zonnepanelen

Genieten van diffuus zonlicht

Ondanks de schaarse zomerse dagen in ons Belgenland, zijn zonnepanelen ook bij ons een goed idee: je ziet je elektriciteitsfactuur dalen én het is de meest gangbare manier om op vlak van elektriciteit een steentje bij te dragen aan een duurzamere samenleving. Op basis van onze jarenlange ervaring in algemene elektriciteitswerken, kiezen we er bij iHOUSE bovendien voor om te werken met mono-black polykristalijne panelen met een piekvermogen van 275 tot 315Wp. Die zijn sterker in het omzetten van diffuus licht - bijvoorbeeld wanneer er geen stralende zon aan de hemel te bespeuren is - en hebben een hoger dan gemiddeld piekvermogen. Dat betekent: minder zonnepanelen, een kleinere investering en meer opbrengst.

Verluchting

Voor een gezond leefklimaat

Huizen worden steeds duurzamer, dat is goed voor onze rekening en voor onze leefwereld. Één van de grootste evoluties vond plaats op vlak van isolatie: we kunnen huizen tegenwoordig bijna volledig isoleren. De keerzijde is helaas dat onze woningen minder goed ventileren. Dat heeft een negatieve invloed op de luchtkwaliteit in ons huis. Gelukkig kan je bij iHOUSE terecht voor de integratie van een kwalitatief en gedegen verluchtingssysteem in jouw woning of bedrijfsgebouw. Zo creëren we samen een gezond leefklimaat.

Smart homes

De toekomst is nu

Woorden als 'Home Automation' en 'domotica' klinken misschien nogal groots in de oren. Maar veel van de technologieën die hierbij komen kijken, zijn de laatste jaren heel wat eenvoudiger en betaalbaarder geworden. Bovendien verhogen ze het comfort, de flexibiliteit, de veiligheid en de energievriendelijkheid van uw woning of bedrijf. Zo is het geen utopie om vanop afstand de verwarming te kunnen besturen, je verlichting te dimmen of te kiezen uit verschillende LED-kleuren, automatisch je gordijnen te laten sluiten, ... en dat allemaal via een druk op een touchscreen in huis of via je smartphone of tablet onderweg. Bij iHOUSE stemmen we alle mogelijkheden af op jouw wensen, behoeften en budget.

Audio & video

Voor fervente muziek- en filmliefhebbers

Één beeld- en geluidssysteem doorheen je hele huis, dat je bovendien centraal kan aansturen om er optimaal van te genieten. Het hoeft geen droom te blijven. Gedaan met verschillende afstandsbedieningen, hallo bediening met je smartphone of een handige tablet! Ben je een echte muziek en filmfan? Ook een home cinema behoort tot de mogelijkheden. Bij iHOUSE kunnen we zo ver gaan als jij wil en... we beloven je dat je van deze verwennerijen nooit spijt zal hebben!

Toegang

Byebye klassieke deurbel

In een tijdperk van smartphones en touchscreens verdwijnt de klassieke deurbel steeds meer van het toneel. Met een toegangssysteem van iHOUSE moet je zelfs niet meer opstaan om iemand binnen te laten. Je kan vanuit eender welke kamer in je huis zien wie er voor de deur staat en beslissen wat er moet gebeuren. Ook wanneer je van huis bent kan je de deuren en poorten op jouw terrein bedienen. Zo kan je de deur opendoen wanneer er een pakketje geleverd wordt. Nagaan of daarbij niets misgaat? Dat kan met een camerasysteem.